čtvrtek 24. listopadu 2016

Fuxtec vozík

Unese náklad až do hmotnosti kg. Složíte na hloubku cm. Firma Fuxtec se vývoji vozíků věnuje již mnoho let a na její konstrukci okamžitě uvidíte propracovanost, tuhost a . Se stříškou, zadní kapsou, přídavnou taškou pro uskladnění a zadním madlem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. S vozíky Fuxtec se můžete setkat ve městech, na výletech ale i na plážích. Vozík na nákup nebo na pláž. Všude tam, kde je třeba převézt více nákladu, vybavení.


Keyboard shortcuts are available for common actions and site navigation. View Keyboard Shortcuts Dismiss this message. Kvalitní posypový vozík - rozmetadlo FX GS3 které využijete po celý rok. V zimě pro posyp solí nebo jemným štěrkem. V létě při péči o trávník – hnojiva nebo . Sekerka kg a 3mm, univerzálna sekera 1. Pogumované porisko pre pevné . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.


Rozmetadlo – posypový vozík FX GS- kvalitní posypový vozík , rozmetadlo, . Fuxtec wózek wielofunkcyjny, model BW1z daszkiem przeciwsłonecznym. Prezentowany wózek jest towarem wszechstronnym, spełniającym nasze . Fuxtec faltbarer bollerwagen in braun mit sonnendach, hecktasche und. Přepravní vozík Garden 350. Deti - Vozik aj bazár.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. FUXTEC Bollerwagen CT.


Tu bol nas vozik vlastne ako ryba vo vode kedze ide o skladaci plazovy vozik. WÓZEK JEST ZŁOŻONY GOTOWY .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky