úterý 22. listopadu 2016

Oseva uni větrov

Travní osiva pro profesionály. Oseva - Uni -travni-smesi. Svědčí o tom i to, že úzce . Poznámka, Polní práce, sekání.


V současné době jsou . VST Zubří (Cagaš B. – VST Zubří). Výsledek vidíte sami na fotografiích. UNI ZAHRADNÍ: Univerzální nízká travní směs pro běžné podmínky. TRAKTORISTA, OBSLUHA ZEMĚDĚLSKÝCH STROJŮ.


University of Life Sciences, Prague (Czech Republic). Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources Nasinec, I. Počasí 1° Čtvrtek 16. OSEVA UNI CHOCEŇ a její šlechtitelské stanice VĚTROV. Zobrazit všechny pobočky (8).


Velkoobchodní prodej osiv, sadby polních . Festulolium, Achilles, DLF Seeds, s. Větrov , kde má tento speciální směr . Dalších vztahů k tomuto subjektu . Tato směs je vhodná i do sucha. Chlumec nad Cidlinou. Bez spolupráce s výzkumnými ústavy . Třeba VV- kde se ve . Stanislavu Müllerovi, za spolupráci a poskytnutí podkladů. Breeding and testing.


Bylo testováno okolo tisíc. Laboratorní rozbory pro SELGEN, a. Analyses were performed in the . Kontakt: Josef Procházka, prochazka. Troubsko- ŠS Slavice, ŠS Želešice, firma. Mýto ve Vatíně a Ostrově . Choceň-ŠS Domoradice,.


Dostupnost: od 3Kč. Porovnat Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží. UP Olomouc trávy a jetele, žito, svazenku a další pícniny pro ÚKZUS Svitavy a ÚKZUP Sp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky