čtvrtek 1. července 2021

Zodac příbalový leták

ZODAC 10mg potahované tablety. Všechny léky – Zodac. Přečtěte si pozorně celý příbalový leták dříve, než . Zodac tablety zmírňuje nosní a oční příznaky alergické rýmy a příznaky kopřivky u dospělých a dětí od let. Dostupnost: skladem na externím skladu. Příbalová informace: informace pro pacienta.


Zodac příbalový leták

Běžná cena: 8Kč. PŘÍBALOVÁ INFORMACE- INFORMACE PRO UŽIVATELE -VP. Cetirizini dihydrochloridum).


Humánní léčivý přípravek, přečtěte si pozorně příbalový leták ! Přípravek se užívá v léčbě celoroční alergické rýmy, sezónní alergické rýmy a alergického zánětu spojivek, svědění a kopřivky. Zodac jsou bílé nebo téměř bílé podlouhlé potahované tablety s půlicí rýhou. Balení obsahuje, 30 . Pozorne si prečítajtecelú písomnú . Před použitím si přečtěte příbalovou informaci. Zodac v balení kusov je voľne predajný liek, no väčšie balenia sú na predpis.


Pred začatím užívania je dobré dôkladne si preštudovať príbalový leták. Xyzal je antialergikum. Jedná se o humánní léčivý přípravek, takže doporučujeme pečlivé pročtení příbalové informace (tzv. příbalový leták ). Typ: Volně prodejné léky. Před užitím léku čtěte příbalový leták. Vyberte léky s dostatečnou.


Pro celkovou aplikaci Dithiaden tabl. Prosím, čtěte pečlivě příbalový leták. Zde naleznete online příbalový leták Zodac mg. Jsou výrobci léků povinni uvádět v příbalovém letáku , zda se smí při užívání léku pít alkohol? Státní úřad pro kontrolu léčiv odpověděl pouze . Doplňující informace.


Výrobce: GALENICUM HEALTH, S. Uživá se k léčbě bolesti. Tablety se dobře rozpouštějí, proto nástup analgetického účinku je velmi rychlý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky