středa 3. března 2021

Zenová zahrada koupit

Mrazem sušené ostružiny si díky šetrnému zpracování uchovávají až všech původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a především obsah zdraví. V našem lyo mixu najdete tradiční ovoce - maliny, jahody a ostružiny sušené mrazem. Křupavá pochoutka kdykoliv během dne připravena jako malá svačinka. Ostružina slazená bio panelou 200g. Výborná ovocná pomazánka z chemicky neošetřovaných ostružin (8) slazená bio.


Značka, ASO - Zdravý život.

Maliny a ostružiny – plody nadupané antioxidanty. Nejen čerstvé maliny, ostružiny a jahody potěší naše chuťové pohárky a povzbudí organismus, stejně nám poslouží i jejich sušené listy a . Promlsejte se s ostružinami ke zdraví. Jejich tmavá barva je znakem toho, že obsahují hodně . Zázračným srpnovým ovocem jsou ostružiny.


Navazujeme na úspěšný článek o super zdravých potravinách. Proč jsou ostružiny zdravé ? Tmavě fialové až černé plody, zejména pokud se konzumují čerstvě utržené . Sice jsou plné jadérek, což může mnohé mlsné jazýčky odradit, ale .

Konzumace ostružin může významně přispět k udržení našeho zdraví. Maliny, ostružiny a jahody jsou tedy základními potravinovými zdroji této protirakovinné kyseliny ellagové. Toto ovoce bychom však neměli . Dočkali jsme se: jsou tu prázdniny, léto, čas „her a malin nezralých“. A také ostružin a dalších plodů, které nám příroda v těchto dnech nabízí. Nejenže si na nich skvěle pochutnáte, ale podpoříte i své zdraví.


Existuje totiž hned několik důvodů, proč na něj ostružiny působí tak . Jsou nejen lahodné, ale také skvělým pomocníkem pro tvou krásu a hlavně zdraví. S čím vším si dokážou poradit? Plody ostružin jsou velmi chutné a zdravé , využít však můžeme také léčivé síly listů a květů. Syrové i sušené listy se používají v lidovém léčitelství, zejména při . V přírodě lze navíc ostružiny sbírat na rozdíl od jaho malin a . V plodech ostružin jsou četné vitamíny (karoten, vitamíny B,C, K a další).


Maliny mají asi třetinu antioxidační síly ostružin. Tmavší druhy malinoostružin asi polovinu. Přírodní cestou ke zdraví. Jezte co nejvíce ostružiny , jsou opravdu zdravé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky