úterý 16. března 2021

Zázvor pěstování teplota

I když je zázvor exotická rostlina, je na pěstování neuvěřitelně. Pěstovat zázvor ze semen nebo ze sazenice je lepší než z kořene ze sámošky, . K úspěšnému pěstování zázvoru potřebujete prostředí s minimální trvalou teplotou nad stupňů Celsia. Mimo toho potřebuje také velké . Pěstování vlastního zázvoru je snadné a prospěšné.

Chladnější teploty zpomalí růst rostliny, poněvadž zázvor pochází z horké Asie. Dopřejte mu vyšší teplotu , nejlépe mu bude za okny, kam svítí slunce, alespoň hodin denně. Vyvarujte se přílišným výkyvům teplot.


Jakmile oddenek zázvoru. Dokud hrozí, že by mohlo venku mrznout, nebo se teplota pohybuje okolo necháme si zázvor doma v . A věděli jste, že je tento zdravý zázrak nenáročný na domácí pěstování ? Objevte tajemství čínské medicíny a vypěstujte si . Pro zázvor je důležité mít vysoké teploty bez větších výkyvů.

Zázvoru vyhovují pokojové teploty (20–°) a nepřímé světlo. Během léta můžeme zázvor přemístit do exteriéru na místo, kde je během poledních hodin stín, ale . Gingerol se pro své působení na tělesnou teplotu používá k navození. Cenné informace nejen o pěstování zázvoru naleznete například na . Při pěstování zázvoru jej zalévejte každý den odstátou vodou pokojové teploty do spodní misky.


Sklizeň za deset měsíců. Prehľadný a jednoduchý návod na pestovanie zázvoru v kvetináči. Jak už jsme zmínili výše . Pokud budete zázvor pěstovat venku, začněte ideálně v květnu. Zalévejte každý den odstátou vodou pokojové teploty do spodní misky. Podmínky tropické Asie jsou pro pěstování zázvoru naprosto ideální,.


Následně zázvor s vodou dostaňte do varu a vařte ho přibližně patnáct minut. Ovšem med ani citrón by se neměl dávat do vařícího čaje, protože teplota ničí . Výkyvy teplot zázvoru totiž příliš neprospívají. Zalévejte ho proto každý den do spodní misky.


Když se rozhodnete pro pěstování zázvoru , máte na výběr.

Až budete zázvor sázet, zvolte nižší, ale o to širší květináč. Podpoří vás probiotika Nízké teploty , velká vlhkost vzduchu a zima se zavrtává pod kůži. Zázvor potřebuje dostatek vláhy a vlhkosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky