pondělí 5. dubna 2021

Zdobení plastových květináčů

Plast je hnusný, neekologický a rostliny v něm nemohou dýchat, vybalí na vás zavilí odpůrci plastových obalů květin. Přesto existují objektivní . Zkuste si s námi vytvořit z obyčejného plastového obalu dílko, které vám bude závidět každá návštěva. Renovace obalu na květináč.


Jak ozdobit plastove kvetinace.

Kreativní nápad jak ozdobit plastový květináč ! V jednom sousedství bylo k vidění spousta plastových květináčů. Sousedé dlouho nechápali, k čemu mohou . Nejjednodušším způsobem zdobení je olepení květináčů. Hezky a přírodně vypadá, když květináč potřete lepidlem a omotáte balicím . Z obyčejného plastového kýble lze vyrobit originální květináč. Na své si tak mohou přijít také děti, které se při zdobení květináčů rozhodně .

Super nápad na využití plastových láhví - triky na recyklaci obyčejných. Někdo má raději zdobení decentnější, i tak ale může fádní keramické a plastové květináče zkrášlit do originální podoby. Oblékněte obyčejný plastový truhlík nebo květináč do dřevěného kabátu. Takto krásný truhlík může zdobit také váš parapet nebo balkon. Je vhodná na skoro na všechny druhy materiálů - dřevo, kámen, papír, plast, sklo, kov, . Zdobení květináčků, talířků, hrníčků nebo krabiček zvládnou hravě i děti.


Postup zdobení květináče. Očistěte květináč a rozvrhněte oblázky. V prvé řadě si pořádně květináč opláchněte a osušte, aby na něm držel . To není nic pro vás – vyhlašujeme konec nudy, začněte se zdobením. Obyčejný květináč a zbytek plastového kuličkového řetízku ze starých . My first attempts, Not the best :-) ). Pokusy o zdobení plastových truhlíků.


U plastových květináčů používejte naše Mozaikové lepidlo ZDE. Mozaikovou spárovačku pak vetřeme do spár mozaiky po celém obvodu květináče.

Květináče s mozaikou mohou sloužitjako dekorativní obal, v tom případě je dobré. Květiny lze do zdobených květináčů zasadit i přímo, jenom je nutné počítat s tím,. Nová řada plastových květináčů SUNNY se vyznačuje vysokou pevností a odolností vůči slunečnímu záření.


Jedná se o výjimečně zdobené květináče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky