středa 17. února 2021

Zahradnictví krmelín

Naleznete v ní zejména široký sortiment zahradních rostlin: LISTNATÉ A JEHLIČNATÉ . Zabýváme se poskytováním komplexních služeb při zakládání a údržbě zeleně na soukromých. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba BeGARDEN zahrady - návrhy a realizace zahra BÁLEK . Inzerent ji stáhl z nabídky. Ověřené kontakty v okruhu km. See photos from visitors to Hroch zahradnictví. Potřebujete na zahradě či v areálu firmy založit nový trávník?


Krmelín , Stará cesta 700 . Podnikat jsme začali ve Staré Vsi nad Ondřejnicí v bývalém zahradnickém centru Bálek. Truhlíky si můžete donést své, anebo zakoupit přímo na prodejně. Je zajištěn velký výběr. Montovaná hala-zahradnictví. Detail profilace panelu.


Stacionární kontejner. Kraj: Moravskoslezský kraj. Adresa umístění: Zahradnická 375. Nabídka projekce, realizace a údržby zahrad na klíč. Zajištění veškerých zahradnických prací.


Provádění úprav pozemků a výsadby zeleně. Jsme rodinná firma, která se zabývá produkcí a prodejem okrasných a ovocných dřevin. Nabízíme široký sortiment listnatých i jehličnatých stromů a keřů, . Reviews „Mají tam vše ,co potřebujete na svou zahradu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky