čtvrtek 17. prosince 2020

Vnitřní udírna

Vnitřní udírna

Dykovi se osvědčila udírna s ochlazeným kouřem. Taková zahradní udírna Obr. Udírna je tak velmi vhodná pro celoroční . Speciálně u této úpravy by se mělo dosáhnout vnitřní teploty přes °C. Ve dvou programovatelných režimech uzení nastavíte buď čas a teplotu uzení nebo cílovou vnitřní teplotu masa. Tu udírna stále sleduje díky integrovanému . Až se pak v udírně poprvé rozhoří ohýnek, nevěšte do ní žádné ryby, protože bude.


Vnitřní udírna

Komorové a skříňové udírny s vnitřním topeništěm musí být uspořádány tak, . Doručíme do hodin. Pravidelné akce a slevy na Udírny. TEPRO, Borniak, Bradley . Domácí elektrická udírna se čtyřmi. Kapacita této udírny je 15kg a její rozměry jsou 50x50x115cm, výška vnitřního prostoru pro uzení 60cm, váha kompletní udírny 28kg.


Je vyrobena ze smrkových. C(trvalo to kolem hodin). Toto hlídám bezdrátovým teploměrem do masa. Vnitřním topným tělesem tak kouř ohříváme.


Maso výborné, měkké . Podavač briket funguje po spuštění automaticky. Výsledky svého uzení můžete kdykoli zopakovat, protože proces je velmi jednoduchý. Udící komora vnitřní velikosti 50x50x100cm je přikryta dřevěným odnímatelným víkem s komínkem. Rozměr udírny 50x50x113cm, výška vnitřního prostoru pro uzení 60cm. Ideální domácí udírna.


Váha kompletního balení 28kg. Elektrická udírna celonerezová, dvouplášťová Vhodná pro uzení masa, sýrů, ryb a dalších potravin vnitřní police pro uložení potravin Nerezový tác pro . Vytváří vynikající uzené pokrmy. Vhodná také pro napařování, mírné vaření, grilování a použití jako trouba na sporáku. Na digitální udírně si nastavíte teplotu ,čas uzení a intenzitu kouře. Digitální udírny se vyrábějí ve dvou . Zařízení se skládá ze tří částí uspořádaných dohromady.


Vnitřní udírna

Provoz udírny je plně automatický, uzení nemusíte hlídat. Kouř z ohniště do udírny přivádí kouřovo nejlépe keramická roura o vnitřním průměru . Udicí komory jsou pečlivě izolované, takže kouř uniká pouze vrchním .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky