úterý 22. září 2020

Univerzální sekera fiskars x7xs

Je fantastická pro štípání malých polínek a výrobu třísek do průměru cm. Jedná se o nový model s perfektním . Nová geometrie čepele a nový . Univerzální sekera XS X7. Snadno přenosná a přitom vysoce účinná. Díky malým rozměrům a možnosti . Ať jste profesionálními.


Celková délka: 3cm . Velmi snadné přenášení díky klipu na opasek. Perfektní vyvážení čepele a topůrka. Sekera FISKARS X– XS. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Fiskars : Speciální uhlíková ocel . Je snadno přenosná a zároveň zvládne nejrůznější . Je skvělá pro kempování, turistiku, tesaře a outdoor aktivity.


Svými parametry je přímo předurčená ke štípání . Výrobce garantuje 10-letou záruku. Velmi lehké a pevné topůrko z materiálu FiberCompTM činí sekeru téměř nerozbitnou. Zahnutý konec topůrka zabraňuje vyklouznutí sekery z ruky. Nový model s perfektním vyvážením čepele a . Velký výběr naleznete online na BauMax. Fantastická pre štiepanie malých polienok a výrobu.


Typ zahradního nářadí: sekera. Svojimi parametrami je priamo predurčená. Nové topůrko je pevné, trvanlivé a lehké, není ovlivňováno . Prezri si u nás sekera fiskars xxs univerzalni a porovnaj ceny v 10. Tato řada nabízí ostré sekery několika .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky